Reserol

Varumärket Reserol är framtaget med visionen att förbättra människors hälsa och skönhet – på riktigt. Genom att kombinera innovativ teknologi med den senaste forskningen har vi tagit fram produkter med syfte att revolutionera sättet vi kan påverka skönhet och hälsa. För att nå maximal effekt angriper de från två håll - inifrån och utifrån.

Reserol på Apoteket

Reserol Resveratrol Boosting Films – en lövtunn film som innehåller 20 mg resveratrol. Ämnet resveratrol har länge varit en välkänd substans inom skönhetsindustrin. Ämnet är mest känd som naturens egna anti-age molekyl och fungerar som ett potent försvar mot allt från uv-strålning, värme och kyla till bakterie- och virusangrepp. Filmen är gjord med en patenterad teknologi och tillverkas i Sverige. Den är designad med ett enda syfte, att på mest effektiva sätt föra ut resveratrol i kroppen genom munslemhinnan.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och varierad kost samt en hälsosam livsstil. Överskrid inte rekommenderad daglig dos.

Så här använder du Reserol Boosting Films:

  • Applicera 2 filmer på insidan av vardera kind eller i gommen och låt de smälta. Filmen löses upp efter ca 3-5 minuter.
  • Tag 2 filmer per tillfälle - efter frukost, lunch och middag. För bäst effekt bör du inte äta eller dricka inom 30 minuter efter det att filmen lösts upp.
  • Rekomenderad dos för vuxna är 6 filmer per dag.

Reserol Skin Serum - är hudvård i sin mest koncentrerade form. Designad för att föryngra din hud och göra den mer motståndskraftig mot föroreningar, stress och solstrålning.

Reserol Overnight Moisture Mask - En Daisy Beauty Awards 2019-vinnande nattmask med hexapeptider, shea butter och vitaminer som bidrar till att bevara hudens fukt. Ger en mjuk och len hud med minskning av synliga linjer och skyddar huden mot uttorkning.

Reserol Retreat Sheet Mask – en ansiktsmask med återfuktande och vårdande serum innehållande hyaluronsyra, botaniska extrakt och antioxiderande ingredienser som verkar återställande, balanserande och skyddande. Huden kan bli mjukare, slätare och få mer lyster och fina linjer kan bli mindre framträdande.