Allévo

Allévo vill skapa möjligheten för en hållbar och hälsosam livsstil och erbjuder ett brett sortiment av kosttillskott samt viktprodukter för att underlätta viktminskningen men också för att behålla vikten.

Allévo

För en hållbar livsstil

Allévo har gått från ett fokus på bantning till att idag lägga allt fokus på att skapa möjligheten för en hållbar och hälsosam livsstil. Oavsett om du vill gå ner i vikt, vill behålla vikten eller har börjat träna kan du genom Allévos produkter göra hälsosammare val, varje dag. För att göra det tydligt för dig som konsument är sortimentet indelat i tre kategorier. Weight Control, Healthy Choice och Workout.

Weight Control - Produkter för dig som vill göra en förändring och växla över till en mer hälsosam livsstil och gå ner i vikt som en konsekvens av det. Allévo har produkter som är relevanta för hela resan, från VLCDer, en kickstart för en snabb initial viktnedgång till bars och ready to drinks som hjälper till när du vill behålla vikten.

Healthy Choice - Extra goda produkter som passar perfekt som snack eller mellanmål, utan att lägga krokben för planen om en mer hållbar livsstil.

Work out – Produkter med hög andel protein och låg andel kolhydrater och socker. Anpassade för både före och efter träningspasset. Och när vi pratar träning menar vi att röra på sig mer, vardagsträning som gör att du mår bra.