Q+A – Hudvård utan frågetecken

Q+A är ett naturligt och ingrediensfokuserat hudvårdsmärke från Storbritannien med syftet att ge svar på dina hudvårdsfrågor. Hudvård kan vara förvirrande, men Q+A gör det enkelt att hitta rätt produkter och förklara hudens behov med en unik Q+A-checklista.

Alla produkter är formulerade med naturliga nyckelingredienser för att ge huden det den behöver! Q+A uttalas "Q and A" som står för Questions and Answers (frågor och svar).

Kraften i det naturliga

Q+A förstår sig på kraften i det naturliga. Därför är hela hudvårdsserien minst 94% naturlig. Varje produkt har en rad nyckelingredienser som ger huden precis det den behöver. Serumen har ett unikt, vattenbaserat suspensionssystem som skiljer sig från formuleringar med silikon. Det är precis lika effektivt och behåller din hudsvårdsregim så naturlig som möjligt. Det betyder att produkterna enkelt tränger in i huden utan att lämna en klibbig finish. Förpackningarna är 100% återvinningsbara – gäller även lock och flaskor.

Vänligt & veganskt 

Q+As samarbetspartners är COSMOS-certifierade leverantörer som lägger stora resurser på att ha etiska försörjningskedjor. Alla Q+A-produkter är veganska, bortsett från Collagen Face Cream som innehåller bivax.