Indy Beauty

Indy beauty toppbanner

Indy Beauty erbjuder ett komplett och heltäckande skönhetssortiment med produkter som är snälla mot din hud. Indy Beauty är ett av få hudvårdsvarumärken som samarbetar med organisationer som gör skillnad: Suicide zero, Tjejzonen och Djurens rätt. Alla proukter är 100% veganska.

Indy beauty Logo

Indy Beauty står för Independent beauty - skönhet på dina villkor, för din egen skull. Indy beauty är ett varumärke som erbjuder en heltäckande skönhetssortiment med kvalitet i fokus. Utvecklad för att ge resultat, med aktiva vårdande ingredienser så som hyaluronsyra, ceramider, peptider och antioxidanter, som stärker din hud och hår – till ett rimligt pris. Alla Produkter är 100% veganska och certifierade av Djurens rätt.

Skönhet från insidan och ut 

Varumärket grundades 2017, med tro om ett alternativ skönhetsideal fritt från skam, måsten och känslor av otillräcklighet. Indy beauty menar att välbefinnande är en känsla, harmoni mellan insida och utsidan.

Då samtliga produkter från Indy beauty är 100% veganska och certifierad av Djurens rätt, kan du alltid känna dig trygg när du handlar från detta skönhetsmärke. Indy beauty är även en av få som samarbetar med organisationer som gör skillnad: Suicide zero, Tjejzonen och Djurens rätt. De tror på kraften i tillsammans - Making beauty feel good!