Sinupret forte

Sinupret Forte toppbaner

Växtbaserat läkemedel under förkylningstider

Sinupret forte är ett växtbaserat läkemedel som används vid förkylning. En förkylning orsakas nästan alltid av ett virus och är en infektion som ofta involverar näsans slemhinnor. Vuxna är i genomsnitt förkylda mellan en och två gånger per år och hela 87 % får problem med bihålorna när detta sker. Sinupret forte lindrar vid förkylning där även näsans bihålor är påverkade.

Sinupret produktbild.jpg

Sinupret Forte logo

Så används Sinupret forte  

Sinupret forte lindrar förkylningssymtomen i näsan och bihålorna och innehåller en kombination av fem olika medicinalväxter. Sinupret forte kan användas av ungdomar och vuxna från 12 år. Tabletterna tas tre gånger om dagen tillsammans med vätska.

Sinupret forte kan användas när du:

  • Har besvär med förkylningssymtom i näsan och bihålorna
  • Är 12 år eller äldre

Bionorica – naturligtvis!

Bionorica är en av världens ledande tillverkare av växtbaserade läkemedel. Hos Bionorica är hela framställningsprocessen för läkemedlen samlad – från frö till färdigt läkemedel i apotekshyllan. Bionorica har producerat växtbaserade läkemedel i över 90 år och har därför en svårslagen erfarenhet på området och samarbetar idag med över 500 universitet, institut och sjukhus globalt. Läkemedlen finns i mer än 40 länder globalt.