Pharbio Omega-3 – Ett tillskott för alla!

Pharbio Omega-3 är Sveriges mest sålda omega-3 och erbjuder produkter som är anpassade efter dig och din familjs behov – för hela kroppen och för hela livet! Alla produkter är kvalitetssäkrade och lättanvända.

Pharbio Omega-3 innehåller högkoncentrerad fiskolja med omega-3, viktiga ämnen som kroppen behöver för att må bra men som den inte kan producera själv. Omega-3 återfinns i naturen men även i form av tillskott som Pharbio Omega-3.

Om du är aktiv och tränar mycket finns det omega-3 med tillsatt magnesium. Är du gravid finns omega-3 med tillsatt folsyra och D-vitamin. För dig som tycker det är svårt att svälja finns kapslar av olika storlek. Och för dig som har barn så finns alternativ som smakar gott för att lättare slinka ner.

Hur används Pharbio Omega-3?

Det är enkelt att ta omega-3 – en kapsel om dagen och gärna tillsammans med måltid. Ett tips är att ställa förpackningen på köksbordet så blir det lätt för hela familjen att komma ihåg!

Pharbio Omega-3 finns i flera olika varianter, kapslar du sväljer hela och som mindre kapslar du kan tugga – med eller utan smak.

Var fångas den fisk som används i Pharbio Omega-3-produkter?

Omega-3 utvinns från en speciell typ av anjovis (90%) och sardin (10%) som fiskas i den kalla Humboldtströmmen längs kusterna utanför Peru och Chile. Där innehåller fisken höga nivåer av omega-3-fetter. Fisken som används i Pharbioprodukter fångas hållbart med snörpvad. Det anses vara en mycket miljövänlig fiskemetod. Tillverkningen av Pharbio Omega-3 sker enligt högsta standard och inkluderar en noggrann reningsprocess.