TENA

TENA toppbanner

TENA inkontinensprodukter  

TENA är ett varumärke från Essity - ett ledande företag inom hygien och hälsa. Med över 60 års erfarenhet är TENA det främsta varumärket för inkontinensskydd globalt*. TENA erbjuder ett komplett sortiment för både kvinnor och män av absorberande produkter och hudvård som är skräddarsytt för att möta behoven hos varje individ och deras familjer. 

TENA har ett sortiment av produkter, som sträcker sig från trosskydd och bindor for de med lätt inkontinens som bara droppar lite, till produkter som större bindor och pants för de som har behov för mer skydd. Produkterna är komfortabla, säkra och skyddar mot lukt och de är särskilt utformade för att vara diskreta.

*Euromonitor International Limited; Retail Adult Incontinence, all channels, RSP value sales, Tissue & Hygiene, 2020 edition. 

TENA logo

Ta hand om ditt underliv med TENA Hudvård!

Vid torra slemhinnor eller urinläckage är det viktigt med en återfuktande intimrengöring. TENA Tvättkräm och Våtservetter har en 3-i-1 formula som rengör, återfuktar och skyddar den känsliga huden i underlivet.

Kombinera med TENA Barriärkräm som ger en skyddande, vattenavvisande hinna mot irriterande ämnen på huden. Smörjs på i ett tunt lager efter rengöring och är extra lämplig vid användning av inkontinensskydd.

Alla produkterna är dermatologiskt testade och de flytande produkterna är Svanenmärkta.