Avéne

Avène har tagit fram ett brett utbud för hud- och ansiktsvård. Oavsett hudtyp finns rengörande och återfuktande produkter med noga utvalda ingredienser, för att vara hållbara alternativ för din hy i längden.

Avène på Apoteket

Köp Avene hos Apoteket

Avènes produkter bygger på det thermalvatten som flutit genom bergen i södra Frankrike i femtio år och naturligt berikats med mineraler. På Apoteket hittar du ett trettiotal produkter ur Avènes utbud. Från det mest basala – själva thermalvattnet i sin rena form som lugnar känslig hy – till ett flertal serier som passar dig med mer specifika behov.

Du finner bland annat Cicalfate som är en reparerande och lugnande produkt med antibakteriella ämnen, Anti-redness-serien för dig som vill ha hjälp med rödblommig hud och synliga kärl, klimatanpassade produkter såsom Cold cream-alternativen och Tolerance Extreme-produkterna som är sterilt förpackade och som hjälper dig göra huden mer motståndskraftig.

Produkterna testas i kliniska studier och är speciellt populära bland personer med känslig hud, som är i behov av milda hudvårdsprodukter.

För mer information rekommenderas att du läser produktbeskrivningarna kring innehåll och vilka hudtyper de olika produkterna passar för. Du kan sedan beställa direkt på nätet och få snabb leverans.