Annemarie Börlind

Annemarie Börlind Natural Beauty är naturlig hudvård med dokumenterad effekt. Naturens vegetabiliska råvaror, exotiska växter och alger bearbetas med modern bioteknik och blir hudvård som ger resultat.

  • Naturligt
  • Effektivt
  • Hållbart med socialt ansvar

”Det jag inte kan äta, sätter jag heller inte på min hud” sa Annemarie Lindner, grundaren av Börlind redan 1959. Nästan 60 års erfarenhet, forskning och utveckling av naturens råvaror till produkter som ger verkligt resultat på huden har gjort Börlind till ett premium brand.

Basen är fina vegetabiliska oljor, verksamma ekologiska örtextrakt och aktiva komponenter som hyaluronsyra, växtstamceller och pre- och probiotika. Börlinds hudvård finns i serier för olika hudtyper och hudålder, med produkter som samverkar och förstärker effekten.

Alla produkter är certifierade av ECO-Control, har CSE-märkning och många är Veganmärkta. Ett samarbete med etnobotaniker världen över i sökandet efter unika råvaror innebär stort socialt ansvar på plats i olika projekt, t ex Rosor istället för Opium i Iran, produktion av Sheasmör i Mali, Körsbärsolja i Nepal.