Helhetshälsa

Toppbanner Helhetshälsa

Vid Vätterns strand i Borghamn hittar du familjeföretaget Helhetshälsas egna produktion av kosttillskott som nu drivs i andra generation sedan 90-talet. När företaget startades hade man en tydlig vision om att göra kosttillskott som tillför näring men som också lämnar ett så litet avtryck som möjligt på djur och natur.

Helhetshälsa produkter

Logga Helhetshälsa

Ekologiskt och certifierat för din trygghet 

Råvarorna till Helhetshälsas produkter väljs med stor omsorg och kontrolleras av tredjepart för att vara säkra och hålla högsta möjliga kvalitet. Råvarorna hämtas från närmiljö så ofta det är möjligt och ekologiskt väljs när det finns som alternativ. Helhetshälsas tillverkning är därför ekologiskt certifierad och kosttillskotten är som ett av få svenska kosttillskottsföretag certifierade av branschorganisationen Svensk Egenvårds ”Säkra kosttillskott till konsument”. Den egna produktionen utförs med hantverksmässig noggrannhet och alltid utan onödiga tillsatser.

Veganskt och vegetariskt

Över 90% av Helhetshälsas produkter är vegancertifierade, resterande är vegetariska, vilket gör att Helhetshälsas kosttillskott passar de flesta.  

Det vegetabiliska genomsyrar verksamheten och varje dag äter medarbetarna på Helhetshälsa vegetarisk lunch som lagas gemensamt i företagets kök av råvaror i säsong.