Vichy – produkter för hudvård

Vichy Laboratories är ett franskt dermokosmetiskt varumärke. Deras expertis omfattar kategorierna hudvård, hygien, make-up, solskydd och hårdvård.

Vichy grundades 1931 av hudläkaren Dr Haller som upptäckte de hudförbättrande egenskaperna hos Vichys vulkaniska vatten. Vattnet är mineralrikt och känt för sin förmåga att stärka hudens skyddsbarriär. Detta är kärnan av Vichys dermokosmetiska vision - att prioritera effekten av deras formulas och koncentrera deras forskning runt innovation för att förbättra hudens synliga hälsomarkörer genom alla stadier av en kvinnas liv. 

Thermalskt källvatten och dermatologiskt testat

Vichy grundades i början av trettiotalet och har sedan dess utvecklat sina produkter för att förbättra funktionen. Grunden är dock densamma då som nu: thermalskt källvatten från orten Vichy i Frankrike. Detta vatten är grunden i alla hudvårdsprodukter och ger ett naturligt tillskott av mineraler. Produkterna är dermatologiskt testade innan de lanseras på marknaden.

På Apoteket har vi ett stort utbud av produkter från Vichy. Du hittar långvarigt fuktgivande hudlotion, dag- och nattkräm utvecklade för olika hudtyper, skonsamma rengöringskrämer, mild antiperspirant och en rad andra krämer, geler och serum.

För mer information kan du läsa under respektive produkt. Beställ sedan online för att vara säker på att få tillgång till hela Apotekets sortiment från Vichy.