i say: Ta hand om din kropp!

Med i say: produkter kan du behandla och förebygga enkla vardagliga besvär som vaginala infektioner, urininfektion, vaginal torrhet och IBS. Produkterna är praktiska, lätta att använda, arbetar snabbt och har inga kända biverkningar. i say: produkter för kvinnor anpassade till pH-nivån, vilket är normalt för slidan och skapar därmed en idealisk miljö för den vaginala mikrofloran.

i say: produkterna har genom kliniska tester visat sig verka lokalt och stöda kroppens naturliga tillfriskningsprocess. Produkterna är utan hormoner och parfymer.

I sortimentet finns:
i say: VAGINAL INFEKTION

De små vaginaltabletterna behandlar infektioner som förorsakas av bakterier och jästsvampar, eliminerar obehag som utsläpp, lukt och brännande känsla och förhindrar att nya infektioner uppstår. Vaginala infektioner beror på obalans i den vaginala mikroflora och för det andra en ökning av den naturliga pH-värdet i vagina. Detta orsakar överväxt av svampar och /eller bakterier. I say: VAGINAL INFEKTION återställer och upprätthåller.

i say: VAGINAL TORRHET
Vattenbaserat återfuktande gel för behandling och förebyggande av vaginal torrhet. Gelet ger omedelbar hjälp för vaginal torrhet och en känsla av naturlig smörjning. Minskar irritation, klåda och brännande känsla. Återställer och optimerar den vaginala fuktnivån. Kan också användas som en glidgel under samlag.

i say: URINVÄGSINFEKTION
Behandling och förebyggande av urinvägsinfektioner. Det naturliga Cranberry-Active™ har egenskaper som gör det svårare för E.coli bakterier att få fäste och är en effektiv behandling som inte belastar kroppen.
Urinvägsinfektion är mycket vanligt och cirka en tredjedel av alla kvinnor får UVI åtminstone en gång före 24 års ålder.

i say: Upppblåsthet och IBS
För att behandla och förebygga uppblåsthet, obehag av gaser och besvär av gaser vid IBS symtom. Hjälper till att lindra smärtan vid uppblåsthet. snabbverkande kapslar med LICAPS™- teknik och ger 50% minskning av luftrelaterade symptom inom 20 minuter.