Braun

Braun är ett tyskt kvalitetsmärke inom elektriska apparater. Brauns produkter har under decenniernas lopp utvecklats både vad gäller utseende och teknik, men varumärkets kärnvärden på området funktionalitet, kvalitet och estetik är lika relevanta idag som för 55 år sedan, när Brauns design först såg dagens ljus.

Braun Blodtrycksmätare

Braun ActivScan™ 9 BUA7200
Digital blodtrycksmätare för hemmabruk som har tagits fram för enkel och noggrann blodtrycksmätning på överarmen. Manschetten är lätt att sätta på tack vare systemet med ”nyp-öppning” (i stil med en hårklämma) och ger bekväm mätning genom tekniken med mjuk uppblåsning. Braun ActivScan™ 9 BUA7200 har färgskärm och dynamiskt användargränssnitt. Mätaren är enkel att synkronisera med Healthy Heart-appen och ger tillgång till inmatade data, när och var som helst.

Braun iCheck® 7
Blodtrycksmätare för handleden med enkel och unik ultratunn konstruktion. Det är enkelt att placera mätaren på handleden och du hittar lätt rätt position för korrekt mätning genom en indikator på displayen som tydligt visar när armen hålls i rätt läge (då träffar ”bollen i hålet” på displayen). Tack vare tekniken med mjuk uppblåsning av manschetten mäts blodtrycket bekvämt och snabbt. Braun iCheck® 7 ansluter enkelt till appen Braun Healthy Heart så att du kan följa utvecklingen via diagram, grafer, kalender vy, genomsnittliga värden per dag, vecka och månad och förstå hur din livsstil kan påverka blodtrycket.