Hem / Varumärken / Ida Warg


Ida Warg

Ida Warg är känd för sin sunda livsstil och står för hälsa och välmående och driver sedan flera år tillbaka en omtyckt blogg. Ida Wargs veganska skönhetsprodukter är det givna valet för den som älskar både hälsa och skönhet.

Ida Wargs brun utan sol-serie gör det enkelt att uppnå en vackert solkysst nyans på några timmar. Produkterna är allergitestade, doftfria, 100% veganska och cruelty free.

Hårvården består av 5 serier av schampo, balsam, serum och hårmasker som vårdar och återfuktar håret.

Everyday är extra milda produkter som rengör utan att torka ut och passar för dig som tvättar håret ofta. Moisture verkar återfuktande. Det mjukgör och agerar utslätande för torrt eller grovt sprött hår. Volume skyddar och ger ny fyllighet och volym till fint hår. Repair verkar återuppbyggande och reparerar skadat hår samtidigt som håret blir mjukt och får glans. Silver-serien med sina violetta pigment ger blonda hår en uppfräschning genom att neutralisera gula toner samtidigt som det vårdar håret.

Utöver dessa finns tre djupverkande inpackningar när du vill unna ditt hår något extra. Alla produkter är 100% veganska, cruelty free, parabenfria, silikonfria, sulfatfria och allergitestade.