Nutrilett

Nutrilett banner

Nutrilett erbjuder komplett kostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll (VLCD-produkter) och måltidsersättningar för viktkontroll som hjälper dig att kickstarta en ny livsstil och ner i vikt. I över 30 år har Nutrilett hjälpt människor att sina viktmål. I Nutriletts sortiment kan du hitta shakes (Very Low Calorie Diet), bars och smoothies. Vill du starta en livsstilsförändring eller behöver du hjälp att behålla din nya vikt? Nutrilett har produkter som passar dina behov. Tillsammans når vi dina viktmål. Vi vill se dig lyckas - så gör din viktresa med Nutrilett! 

Nutrilett logo

Vad är VLCD? 

VLCD står för Very Low Calorie Diet. Det är en komplett kostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll. Dieten är endast avsedd för friska vuxna med övervikt eller fetma som har för avsikt att gå ner i vikt.* Dieten pågår under en begränsad period, på upp till 8 veckor, och innebär att du byter ut alla dina måltider mot 5 VLCD produkter per dag. Du får i dig alla nödvändiga näringsämnen du behöver, varje dag, samtidigt som du går ner i vikt. Det är viktigt att du tar alla 5 VLCD produkter varje dag, för att vara säker på att du får i dig alla viktiga näringsämnen. Under dieten är det även viktigt att dricka rikligt med vatten. För att hålla vikten är det viktigt att du skaffar dig sunda kost- och motionsvanor. 

Kan jag byta ut vissa måltider mot Nutrilett?  

Nutrilett har ett brett sortiment och erbjuder produkter för olika behov. I sortimentet finns det primärt två typer av produkter: komplett kostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll (VLCD) och måltidsersättningar för viktkontroll. VLCD är en komplett diet. Nutriletts måltidsersättningar bör användas i kombination med andra livsmedel som en del av en energibegränsad, balanserad kost och en sund livsstil. Om du äter en energibegränsad kost och ersätter två huvudmåltider per dag med en måltidsersättning hjälper det dig med din viktminskning. Ersätter du en huvudmåltid per dag hjälper det dig att bibehålla vikten efter en viktminskning. Våra måltidsersättningar är märkta med ’Complete Meal’. Hitta en produkt som passar just dig och efter dina behov. Upptäck Nutrilett på Apoteket. 

*Produkten bör inte användas av gravida eller ammande kvinnor, ungdomar eller personer som har en medicinsk åkomma utan rådgivning från hälso- och sjukvårdspersonal. Friska vuxna med övervikt eller fetma bör inte använda produkten längre än åtta veckor eller upprepade gånger under kortare perioder än utan rådgivning från hälso- och sjukvårdspersonal.