Bioderma

Bioderma-konceptet är att förstå hur vacker och frisk hud fungerar för att kunna återställa och reparera den när den är ur balans och fungerar sämre. Bioderma fokuserar på hudens biologi och strävar efter att samla kunskap om vad som orsakar åkommor och obalans för att därefter på effektivast och säkrast sätt behandla konsekvenserna av tillståndet.

Bioderma på Apoteket

En av Biodermas mest uppskattade produkter är deras schampo som lanserades redan 1977. Node-schampot (NOn-DEtergent) ansågs vara en innovativ och banbrytande produkt och är än idag uppskattad och använd av många.

Schampot är, som förkortningen antyder, fri från starka rengöringsämnen och rengör håret utan att göra sig av med det naturliga lipidskiktet som finns på fibrer och hårbotten. Bioderma Node fluid schampo passar alla hårtyper och är speciellt framtagen för dig med känslig hårbotten eller för dig som letar efter ett skonsamt schampo som bevarar hårets naturliga balans.

En annan känd Bioderma produkt är den micellära rengöringsvatten som ingår i Sensibio-serien. Det är ett alternativ till rengöringsservetter – snabbt och effektivt. Bioderma Sensibio H2O är en mild produkt anpassad för känslig hud men fortfarande effektiv nog för att rengöra ansiktet ordentligt och lösa upp vattenfast smink. Rengöringsvattnet innehåller mikoroskopiska oljedroppar som skonsamt löser upp smink och orenheter, utan att behöva sköljas av med vatten.

Bioderma på Apoteket

Apoteket har ett utvalt utbud av krämer, schampo och tvålfri rengöring från Bioderma. Du hittar rik hudkräm och lotion för hela kroppen, och en rad olika ansiktskrämer som är tillverkade utifrån behoven för olika hudtyper.

För mer information om vad som passar dig bäst kan du läsa detaljerna under varje produkt. Köper gör du enklast på nätet och får då alla varor du beställer på Apoteket levererat till dig. Online är du dessutom säker att alltid ha tillgång till hela sortimentet.