Multi-Gyn – för ett friskt underliv

Multi-Gyn erbjuder ett komplett utbud av produkter för behandling av intimbesvär och vardaglig intimhygien. Produkterna ger direkt lindring på symptom som klåda, torrhet, flytningar, lukt och irritation. Multi-Gyn erbjuder också produkter som behandlar bakteriell vaginos och vaginal svamp. Produkterna återställer den naturliga balansen i underlivet och är baserade på naturliga ingredienser.

Multi-Gyn behandlar vaginala besvär genom att återställa den naturliga balansen i underlivet. Multi-Gyn produkterna är baserade på 2QR-komplexet - en växtbaserad naturlig ingrediens som stödjer bakteriefloran i underlivet. När din vaginalflora är balanserad är den naturligt skyddad från bakterier och svamp.

Fiskliknande lukt och tunna flytningar?

Då kan du fått något som kallas bakteriell vaginos. Multi-Gyn ActiGel behandlar infektionen och ger direkt lindring på dess relaterade symtom som oönskade flytningar och lukt.

Vaginal klåda och irritation?

Har du tjocka, vita och kesoliknande flytningar? Då kan du drabbats av en svampinfektion. Använd Multi-Gyn FloraPlus för att behandla infektionen och få god lindring på dess relaterade symptom som klåda, sveda och irritation.