Klimadynon

Klimadynon Toppbanner

Lindrar besvär hos kvinnor i klimakteriet

Klimadynon är ett växtbaserat läkemedel från Bionoricas för att lindra klimakteriebesvär under alla klimakteriets faser. Vallningar och svettningar är de vanligaste förekommande besvären under övergångsåldern där minst 70% av kvinnorna upplever problem med dessa symtom. Det är inte ovanligt att sömnen störs av vallningar nattetid vilket påverkar livskvaliteten. 

 

Klimadynon logo

Hur verkar Klimadynon? 

Klimadynon är ett växtbaserat läkemedel med extrakt av medicinalväxten läkesilverax. Klimadynon används för att lindra besvär som värmevallningar och kraftiga svettningar och är ett alternativ för kvinnor som föredrar en klimakteriebehandling utan hormoner. 

Växtbaserade läkemedel innehåller växtmaterial och/eller växtbaserade beredningar som verksamma beståndsdelar. Det innebär att de aktiva substanserna inte bara består av en enskild substans som i kemiskt-syntetiskt framställda läkemedel, utan en komplex sammansatt blandning av flera substanser från växterna. 

Klimadynon: 

  • Är ett receptfritt växtbaserat läkemedel utan hormoner 
  • Lindrar klimakteriebesvär som värmevallningar och kraftiga svettningar 
  • Kan köpas både online och i butik 

Så används Klimadynon för att lindra klimakteriebesvär

Klimadynon är ett växtbaserat läkemedel i tablettform som kan användas av kvinnor vid besvär oavsett när under övergångsåldern som besvären uppstår. 

Så tar du Klimadynon: 

1 tablett två gånger om dagen (morgon och kväll). 

Svälj tabletterna hela tillsammans med vätska. 

Klimadynon produktbild.jpg

Bionorica – naturligtvis! 

Bionorica är en av världens ledande tillverkare av växtbaserade läkemedel. Hos oss är hela framställningsprocessen för läkemedlen samlad – från frö till färdigt läkemedel i apotekshyllan. Bionorica har producerat växtbaserade läkemedel i över 90 år och har därför en svårslagen erfarenhet på området och samarbetar idag med över 500 universitet, institut och sjukhus globalt. Läkemedlen finns i mer än 40 länder globalt.