Basiderm

Basiderm topp banner

Basiderm är en serie produkter speciellt utvecklade av dermatologer för dig med känslig, fet och aknebenägen hud. Produkterna är testade och utvecklade för att på ett milt sätt rengöra, återfukta, skydda och bibehålla hudens naturliga balans samt kontrollera sebumhalten.

Basiderm logo

Den ofta känsliga aknehuden kan behöva extra omvårdnad och support. Därför är det viktigt att ha en mild men effektiv daglig hudvårdsrutin som komplement till sin aknebehandling. BASIDERM är även testade på aknepatienter med mycket positivt resultat. 87% av testpersonerna upplevde att man tolererade sin läkemedelsbehandling bättre genom signifikant lindring av torr och irriterad hud inom en vecka*. 93% skulle dessutom rekommendera produkterna till andra!**

3 stegs modellen

Det finns tre enkla steg för alla som besväras av fet hud med tendens till finnar. I fokus står aknebehandling med det receptfria läkemedlet Basiron AC (Benzoylperoxid) som öppnar upp de igentäppta porerna och verkar bakteriedödande. För att få ut bästa effekt:

  1. Rengör med Basiderm Oil Control Foam Wash
  2. Behandla med läkemedlet Basiron AC
  3. Återfukta & Skydda med Basiderm Oil Control Daily Moisturizer

* Klinisk studie utförd på 82 aknepatienter med Basiderm Daily Moisturizer under 4 veckor (1 ggr/dag), som genomgick behandling med läkemedel. Studie SPR 18150.
** Klinisk studie utförd på 91 aknepatienter med Basiderm Foam Wash under 4 veckor (2 ggr/dag), som genomgick behandling med läkemedel. Studie SPR 18201.