Rosenserien

Rosenserien toppbanner

Rosenserien är en svensk hudvårdsserie med fyrtio års erfarenhet. Produkterna är baserade på rättvisemärkt och ekologisk aloe vera, kallpressade vegetabiliska oljor och kinesiskt grönt te, vilket gör dem effektiva och dryga. Innehållet är 100 % naturligt och med en hög halt ekologiskt certifierade ingredienser. Alla produkter är vegancertifierade. 

Rosenserien logo

Hållbar hudvård och naturlig skönhet 

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Produkterna hjälper huden effektivt att återhämta, skydda och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i Rosenseriens produkter är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. De gör Rosenseriens produkter effektiva, skonsamma och dryga. 

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Idén bygger på småskalighet vilket ger möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till högt ställda kvalitetskrav. Förpackningarna är tillverkade av återvunnen plast insamlat från haven. Med fyrtio års erfarenhet har Rosenserien växt till ett av Sveriges ledande hudvårdsmärken inom naturlig hudvård och utsetts till Bästa Naturliga Hudvårdsserie både i Sverige och internationellt. 

Rosen serien produkter
Rosenserien deodorant
Rosenserien hudvårdsrutin