NUXE

NUXE hudvårdsprodukter ger dig de naturliga ingredienserna du älskar, vetenskapen du kan lita på och den där lyxiga känslan du inte kan få nog av.

Detta franska hudvårdsvarumärke erbjuder förstklassig hud- och kroppsvård för alla åldrar och de flesta behov.

Produkterna innehåller i de flesta fall 90–100% naturliga ingredienser och de kraftfulla effekterna av dessa förstärks av NUXE vetenskapliga expertis för att leverera bra resultat för huden.

NUXE lägger även stor vikt vid att skapa härliga texturer och dofter för att din hudvårdsrutin ska bli en upplevelse utöver det vanliga. Så djupdyk bland ett rikt urval av dagcremer, silkeslena serum, närande kroppsoljor, uppfriskande rengöringar och mycket mer för att hitta de perfekta produkterna för just dig.

NUXE produkter är väldigt skonsamma mot huden – många av dem passar även en känslig hud.

Få resultat med naturliga och säkra ingredienser

NUXE produkter innehåller till största del naturliga ingredienser, och många är helt exklusiva för varumärket. Ingredienserna från växtriket kombineras med andra effektiva ingredienser för att skapa innovativa formulas. Sedan görs in vivo-tester, på människor, under dermatologisk övervakning för att garantera effektiva och säkra resultat.

Njut av lyxiga texturer och dofter

NUXE hudvårdsprodukter ger dig inte bara bra resultat, utan de är härliga att använda också. Enastående texturer och behagliga dofter förhöjer den lyxiga känslan och ger en underbar helhetsupplevelse som berör alla sinnen.

För dig som vill använda veganska och miljömedvetna produkter

Alla NUXE produkter, förutom Rêve de Miel®-serien som innehåller bivax, är helt veganska. NUXE jobbar dessutom dedikerat för att minska sin miljöpåverkan: de gör allt från att omsorgsfullt utvinna sina 100% botaniska oljor med gröna extraktionsmetoder till att använda sig av återvinningsbara förpackningar. De har även tagit fram produkter som är helt fria från vatten.

Ett franskt och anrikt varumärke som är älskat världen över

NUXE grundades av franska Aliza Jabès som ville skapa naturliga, effektiva och lyxiga hudvårdsprodukter med så hög kvalitet att de ansågs säkra nog för att få säljas på apotek. Och man kan minst sagt säga att hon lyckades: NUXE fick ett stort genomslag i Frankrike och är nu, 30 år senare, ett älskat varumärke världen över.