Cetaphil

Hudvårdsprodukterna från Cetaphil har varit populära i flera decennier och är särskilt bra val för dig med torr och känslig hud. De är mycket skonsamma och föredras ofta av personer med känslig hud eller problemhud, men är effektiva oavsett hudtyp. I sortimentet ingår återfuktande krämer och skonsamma rengöringar för både ansikte och kropp.

Cetaphil logotyp

Anpassade för dig med känslig hy

En gemensam nämnare för alla produkter i hudvårdsserien från Cetaphil är att de är särskilt anpassade för personer med mycket känslig hy. Ett exempel är den populära ansiktsrengöringen Cetaphil Gentle Skin Cleanser, som är ett bra alternativ till tvål för dig som har problem med psoriasis, rosacea eller eksem. Men naturligtvis fungerar produkterna bra även för normal och torr hud.

Hud- och ansiktskrämerna från Cetaphil är intensivt återfuktande, absorberas snabbt utan att täppa till porerna och hjälper huden att upprätthålla sin naturliga fuktbalans. Hela hudvårdsserien har genomgått Apotekets noggranna kvalitetskontroll och du hittar kompletta innehållsdeklarationer på produktsidorna.