Hårkontroll

Hårkontroll skapar vackrare och fylligare hår från grunden. För att bibehålla ett friskt och välmående hår är det viktigt att hårroten får tillräckligt med näring, därför kan det vara bra att då och då komplettera kosten med det lilla extra. Då får håret sin naturliga spänst, kraft och fuktighet. Det växer som det ska, och man minskar risken för att håret tunnas ut och känns livlöst.

Hårkontroll logo

Hårkontroll Boost

Hårkontroll Boost är en premiumprodukt för hår, hud och naglar som erbjuder lite mer än det dagliga näringstillskottet. Hårkontroll Boost bygger på ett utvecklat koncept, och innehåller det patenterade och kliniskt dokumenterade keratinet Cynatine® HNS, kombinerat med extra biotin och zink, som båda bidrar till att håret inte ska tappa sina normala egenskaper samt koppar som bidrar till hårets normala pigmentering. Ett komplement till vanliga Hårkontroll under perioder när man vill ha det lilla extra.

Hårkontroll original

Hårkontroll är hår- och nagelstyrka inifrån, ett kosttillskott speciellt framtaget för att ge viktig näring till hår och naglar hårkontroll original innehåller biotin som bidrar till att bevara normalt hår, zink och selen som bidrar till att bevara normalt hår och normala naglar, och koppar som bidrar till att bevara hårets normala pigmentering. Hårkontroll original innehåller också en mängd andra vitaminer och mineraler, extrakt av kiselrik bambu samt hirs, ett av våra nyttigaste sädesslag.

Hårkontroll Hair Shine Boosting Spray

Men även ett friskt, starkt och spänstigt hår som vuxit ut och fått optimalt med näring möter nya utmaning. När vi borstar håret, fönar det och utsätter det för sol och bad, så slits det och vill gärna bli frissigt. Men det går att förebygga. Med Hårkontroll Hair Shine Boosting Spray får man en vårdande leave-in conditioner/ spraybalsam som ger fukt, styrka och glans till håret. Ricinolja och arganolja ger optimal glans till håret, återfuktar slitna hårtoppar och stimulerar även hårrötterna. Phytantriol är en multiaktiv ”booster” som ger glans och mjukhet till skadat hår Panthenol provitamin B5 fungerar som fuktbevarande medel och förbättrar elasticiteten. De vårdande ämnena i Hårkontroll Hair Shine Boosting Spray gör helt enkelt att frissigt och livlöst hår direkt blir mjukt och silkeslent igen.

Hårkontroll Deep Intense Hydrating mask

Hårkontroll Deep Intense Hydrating Mask är en välgörande inpackning med reparerande extrakt som återfuktar och hjälper håret att återfå naturlig mjukhet och lyster, inpackningen motverkar även frissigt och statiskt hår.

Hår som utsätts för färgning, varma fönar gör håret torrt och livlöst. Svaret kommer som ett brev på posten – risigt och livlöst hår utan glans. För att motverka detta, har vi utvecklat Hårkontroll Deep Intense Hydrating Mask.

Inpackningen innehåller reparerande extrakt som hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans.

RICINOLJA - stimulerar hårsäckarna och ger glans.

ARGANOLJA - vårdar och ger nytt liv och glans.

PHYTANTRIOL - stärker och verkar fuktbevarande.

PANTHENOL - bevarar fukt, förbättrar elasticitet.

ALLANTOIN - lugnar irriterad hårbotten.

SHEASMÖR - ger ökad glans utan att tynga ner