Leukoplast - sårbehandling av skärsår, skrapsår, hudskador och mindre brännsår

Leukoplast toppbanner

Medicinsk erfarenhet sedan 1901  

I mer än 100 år har vårdpersonal använt Leukoplast® sortiment - ett av världens mest betrodda varumärken inom sårbehandling. Vi har tagit vår medicinska expertis och utvecklat smarta sårbehandlingsprodukter för daglig användning i hemmet. Leukoplast® består av ett brett sortiment av produkter för sårbehandling av exempelvis skärsår, skrapsår, hudskador och mindre brännsår.  

Leukoplast Logo

För skör och känslig hud 

Leukoplast® skin sensitive är en serie sårbehandlingsprodukter anpassade för skör och känslig hud. Samtliga produkter i serien har en häfta i silikon vilket ger en pålitlig vidhäftning och en skonsam borttagning, utan att skada huden.  

imagel66i8.png  

Fixering som sitter på plats 

En bra och tillförlitlig fixering är viktigt för att uppnå goda behandlingsresultat. Fixomull® erbjuder alternativ som är mjuka och följsamma för både små och stora områden. En bekväm fixeringslösning av förband och kompresser som även passar på ojämna områden samt kroppsdelar som ofta är i rörelse. 

Leukoplast_Produktbild_2_Fixering.jpg 

Tejp du kan lita på 

Fixeringstejper är självklara i medicinskåpet för att fästa sårförband och bandage. Men behöver du en tejp för rörliga kroppsdelar eller en vattenfast tejp? Eller kanske en andningsbar tejp som enkelt kan omplaceras? Varje situation är annorlunda. Det är därför Leukoplast® har ett stort utbud av högkvalitativ kirurgtejp som uppfyller alla tänkbara krav.  

Leukoplast_Produktbild_3_Tejp.jpgLeukoplast_Produktbild_4-b_Tejp.jpg