Bio-Oil

Bio-Oil erbjuder oljebaserad hudvård för kropp och ansikte som återfuktar, mjukgör och förbättrar hudens utseende och struktur. Alla hudvårdsprodukter från Bio-Oil är kliniskt effektiva, oljebaserade och innehåller inga animaliska ingredienser. De kan användas för att behandla och förebygga olika hudtillstånd som torr hud, ojämn hud, åldrande hud, ärr och bristningar. I sortimentet kan du hitta originalet Bio-Oil Hudvårdsolja och Bio-Oil Hudvårdsolja Naturliga Ingredienser. Upptäck Bio-Oil och hitta nya hudvårdsfavoriter för ansikte och kropp!  

Bio-Oil Logo

En hyllad hudvårdsfavorit sedan 1987 

Bio-Oil grundades 1987 i Sydafrika och forskar samt utvecklar specialprodukter inom hudvård där olja är den främsta ingrediensen. Idag är Bio-Oil världsledande inom ärr och bristningar.  

Den hyllade Bio-Oil Hudvårdsolja har vunnit över 350 utmärkelser och är Sveriges mest sålda produkt för att behandla ärr och bristningar. Den unika oljan är en blandning av stärkande växtextrakt och välgörande vitaminer som vitamin A och vitamin E som vårdar, återfuktar, mjukgör och förbättrar hudens elasticitet. Formulan innehåller också den revolutionerande ingrediensen PurCellin Oil™ som gör konsistensen lätt och kladdfri, vilket gör att den lättare absorberas av huden. PurCellin Oil™ hjälper även nyckelingredienser att verka optimalt då det ger dem bra spridbarhet på huden. 

Bio-Oil Hudvårdsolja Naturliga Ingredienser är lika effektiv som originalet men består av 100% naturliga ingredienser. Den innehåller ingen syntetiskt tillsatt parfym utan dess doft kommer naturligt från växter – vilket gör denna variant perfekt för känslig hud och de som är känsliga mot parfym och starka dofter, tex gravida. 

Bio-Oil har många användningsområden 

Bio-Oil Hudvårdsoljor kan användas för att behandla och förebygga en mängd olika hudtillstånd. Bio-Oil Hudvårdsoljor kan bidra till att minska synligheten av ärr, samt bidra till att förebygga och minska bristningar, exempelvis under en graviditet.

  Bio oil Produktbild Miljobild.jpg

Bio-Oil Hudvårdsoljor kan även återfukta torr hud, förbättra hudens utseende samt minska synligheten av rynkor och fina linjer. Du kan också använda hudvårdsoljorna som hårolja, addera några droppar i din ansiktskräm för extra fukt eller massera in på nagelbanden som ett sista steg på manikyren. 

Så använder du Bio-Oil Hudvårdsoljor

Bio oil Banner in Article3.jpg

  • Massera in oljan med cirkulära rörelser 
  • Applicera oljan två gånger om dagen, eller så ofta du kommer ihåg 
  • Använd i minst 3 månader  
  • Bio-Oil Hudvårdsoljor kan användas både på kroppen och i ansiktet 
  • Använd ej Bio-Oil på öppna sår eller skadad hud