Thealoz Duo

Thealoz Duo banner

Thealoz Duo är ett varumärke som erbjuder produkter för att få ögats tårfilm i balans. Återfukta och skydda ögonen med Thealoz Duo, Thealoz Duo Gel och Thealipid.
Symtom av torra ögon är varierande i sin karaktär och kännetecknas av obehag i ögat med eller utan synstörningar. Mer än var fjärde svensk lider av torra ögon och det kan vara svårt att förstå att det är torra ögon som man drabbats av då symtomen skiftar* (källa: Marketresearch Dry Eyes Sweden 2020 SIFO NAVIGARE)

Thealoz Logo

ÅTERFUKTNING OCH CELLSKYDD – FÖR ATT TÅRFILMEN SKA KOMMA I BALANS. 

THEALOZ DUO har bevisad och långvarig effekt på de flesta typer av ögonbesvär som kommer av torra ögon. Passar även för dig som har kontaktlinser. Genom att smörja linsen kan uttag och isättning ske lättare och det blir behagligare att bära linsen hela dagen. THEALOZ DUO och THEALOZ DUO GEL hjälper tårfilmen att komma i balans tack vare de naturliga ämnena trehalos och hyaluronsyra. THEALOZ DUO GEL är för dig med lite svårare problem av torra ögon. Lämpar sig när ögonen behöver extra hjälp att behålla fukten. 

ÅTERUPPBYGG DET NATURLIGA LIPIDSKIKTET – MED NATURLIGA INGREDIENSER 

THEALIPID har bevisad effekt vid lipidbrist där symtom som rinnande och svidande ögon är vanligt. Många har också svullna ögonlock. THEALIPID innehåller ingredienser som finns naturligt på ögats yta och är noggrant utvalda för att efterlikna det yttersta lagret av tårfilmen. Med THEALIPID ökas tjockleken på lipidlagret och en normal spridning av tårarna möjliggörs. På så sätt förhindras avdunstningen från ögats yta vilket ger symtomlindring.