Kundservice

Har du en fråga? I vårt kundforum har vi svarat på massor av våra kunders frågor. Sök svaret på din fråga eller ställ en egen.

Undrar du vad du som privatperson egentligen kan handla på apoteket.se? Om man kan beställa läkemedel åt någon annan med fullmakt eller hur man skaffar en e-legitimation? Du är alltid välkommen att kontakta oss, via telefon eller e-post men i vårt kundforum kan du själv hitta svaren på många av dina frågor. I forumet har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder och svaret på dem.

Gå till kundforumet

(Forumet öppnas i ett nytt fönster)

Kontakta oss via telefon

Tel: 0771-450 450

  • Allmänna frågor – lager, öppettider, giltighet för recept m.m.
    Vardagar 9.00-18.00
  • Teknisk support – app, webb och kundklubb
    Vardagar 9.00-16.00
  • Beställningar 
    Vardagar 9.00-15.00

Chatta med oss

Du kan chatta med oss genom att logga in med BankID. När en rådgivare finns tillgänglig är chattfönstret synligt. Chatten finns även i appen - Mitt Apotek.

Inloggning via telefon och chatt

För att vi ska kunna lämna besked om uppgifter på ditt recept, högkostnadsskydd eller fakturor behöver du identifiera dig med mobilt Bank-ID. Via telefon kan du även använda en personlig kod. Din personliga kod får du på ditt apotek eller genom att logga in med Bank-ID på Mina recept och välja Personlig kod för telefon.

Varning för bluffmejl och bluffsms

Var uppmärksam på att det förekommer att bedragare felaktigt utger sig för att vara Apoteket eller att de har ett samarbete med Apoteket. Det rör sig om fall när bedragare har ringt upp våra kunder, skickat bluffmejl/bluffsms eller har lagt in bluffannonser på sociala media där de har försökt att sälja produkter som Apoteket inte står bakom.

Läs mer här