Frontline - för hund och katt

Frontline är ett av världens mest sålda medel mot fästingar och ohyra. Läkemedlet är ofta gott känd bland husdjursägare och är en av de vanligaste produkterna när det kommer till fästingmedel för hund och katt. Behandlingen motverkar fästingar, loppor och löss och är enkel att utföra av djurägaren själv. Se till att du följer instruktionerna i medföljande bipacksedel.

Frontline logo

Frontline Comp och Frontline Vet är utvärtes lösningar som efter applikation sprider sig över katten eller hundens kropp, koncentreras i talgkörtlarna, och ”fyller på” husdjurets päls automatiskt. Medlet verkar på djurens hud och i pälsen vilket gör att medlet även går att använda på unga djur (dock bör man ej behandla kattungar och valpar under 8 veckor då data saknas på effekt och säkerthet på djur under 8 veckors ålder).

För att vara säker på att hitta hela utbudet från Frontline kan du beställa direkt på apoteket.se. Du får då produkterna levererade till dig inom en till tre vardagar.

Frontline är receptfria läkemedel för djur. Läkemedlet finns i ett flertal olika koncentrationer beroende på djurtyp och viktklass, läs bipacksedeln noga innan användning och följ instruktionerna – både för bäst effekt och för hundens och kattens säkerhet.