Medela – Specialister på amning och vård

Medela grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

Din fantastiska mjölk

Utöver att din bröstmjölk är fullpackad med proteiner, mineraler, vitaminer och fett i exakt de proportioner ditt barn behöver till bl.a. att utveckla ditt barns organ och hjärna, är den också full av tusentals skyddande ämnen, tillväxtfaktorer och celler som bekämpar infektioner och stärker barnets immunförsvar. Bröstmjölken lägger grunden för barnets framtida hälsa – och bidrar också positivt till din egen hälsa.

Bröstpumpar

Medelas sortiment av bröstpumpar täcker in alla potentiella behov hos ammande mammor. Mammor som behöver pumpa ur mjölk för att kunna vara ifrån barnet några timmar kan använda den högpresterande manuella pumpen Harmony. För tillfällig/daglig pumpning rekommenderar vi den elektriska enkelpumpen Swing Flex och för pumpning flera gånger dagligen rekommenderar vi den elektriska dubbelbröstpumpen Swing Maxi Flex. Alla bröstpumpar från Medela är utrustade med 2-Phase Expression-tekniken som efterliknar barnets naturliga sugmönster, vilket gör det möjligt för mammor att pumpa ur mer bröstmjölk på kortare tid.

Amningstillbehör

Medela erbjuder även ett sortiment av tillbehör som underlättar amning, pumpning av bröstmjölk och uppsamling, hantering och förvaring av bröstmjölk.

Hur du monterar ditt Medela Flex bröstpumpsset

Hur du rengör ditt Medela Flex bröstpumpsset

Hur du använder din Medela Swing Flex bröstpump

Hur du använder din Medela Swing Maxi Flex bröstpump