Hansaplast – We’ve got you covered

Med över 100 års expertis i branschen har Hansaplast blivit ett känt namn för dem som söker effektiva lösningar för sårläkning, smärtlindring och fotvård. Från barnplåster och extra stora plåster till sårläkande kräm – Hansaplast har lösningar till stora som små!

Hansaplast Logo

Vilka är vi? 

I dag är Hansaplast ett av de största företagen i världen inom sårläkning, och vi erbjuder effektiva produkter för flera olika typer av sår och skador. Vi omvandlar bekymmer till lättnad, tårar till leende genom att ge tröst, stöd, skydd och kunskap för en ostörd vardag, trots sår.

 
 
Hansaplast plåster
 

Hur ska jag ta hand om mitt sår?

En bra sårvårdsrutin behöver inte vara komplicerad. Hansaplast sårvårdsrutin består av tre enkla steg, Rengör – Skydda – Läk, som hjälper till att skydda dina sår från infektioner, snabba på sårläkningsprocessen och minska risken för ärrbildning.

Hansaplast rutin

Finns det miljövänliga plåster?

Green & Protect är Hansaplast första steg mot ett mer hållbart sårskydd. Det innovativa plåstrets sårdyna och baksida är tillverkat av naturligt utvunna fibrer, och plåstren är helt biologiskt nedbrytbara. Gör ett klimatsmart val och välj Green & Protect!

Hansaplast Green Protect

Hur skyddar jag större sår?

Hansaplast har plåster för alla typer av sår, inte minst de stora eller postoperativa. Välj mellan storlekarna XL-4XL i vår Sensitive-serie gjort särskilt för dig med känslig hud, eller XL-XXL i våra helt vattentäta plåster Aqua Protect. Alla våra större plåster är sterila och enkla att använda.

Hansaplast XL Plaster

Hur kan jag ta hand om mina ömma fötter?

Blåsor, skoskav eller liktornar? Oroa dig inte – Hansaplast har plåster för utsatta områden på fötterna. Välj mellan våra Filtringar, Liktornsplåster eller Skavsårsplaster, och lindra och skydda dina fötter från smärta och besvär.

Hansaplast Fot Plåster