Bobbys Hair Care

Blond tjej som stylar håret framför en spegel.

Bobbys Hair Care är ett hårvårdsmärke med produkter av högsta salongskvalitet utvecklade med känsla för kvalitet och resultat. Sortimentet består av både stylingprodukter och hårvårdsprodukter som är perfekta för den som vill ha känslan av salongsfixat hår - varje dag. Kvalitet, innehåll och funktion är ledorden för Bobbys Hair Care, med ett tydligt syfte att göra lyxiga salongsprodukter tillgängliga för alla. Bobbys Hair Care’s produkter är framtagna i Sverige och är veganska, paraben och sulfat-fria, samt cruelty free. 

 

Bobbys Hair Care logo.

Hårvårdsprodukterna är uppdelade i 3 serier av schampo, balsam, serum och inpackningar som vårdar och återfuktar håret. 

Multi Repair - den vårdande serien 

I jakten på det perfekta schampot och balsamet för att vårda och försköna håret så har Multi Repair-serien gjort sig känd som en sann pärla. Denna kraftfulla duo, bestående av Multi Repair Schampoo och Multi Repair Conditioner samt en Nutrition & Moisture Masque, har snabbt blivit en favorit bland dem som söker en högkvalitativ och vårdande hårserie.  

Multi Repair-serien har blivit känd för sin fantastiska doft. Serien har en härlig doft med doftnoter av vanilj, blommor som jasmin och ros samt en underton av sandelträ. 

Hydrate & Moisture - den återfuktande serien 

För dom som strävar efter ultimat återfuktning, har Hydrate & Moisture-serien blivit en del av den dagliga hårvårdsrutinen. Med sitt fuktgivande schampo och balsam samt den tillhörande Moisture Masque , är denna serie utformad för att ge ditt hår den kärlek och fukt det längtar efter. 

Detox-serien - återställ ditt hår

Den perfekta serien för att hjälpa dig uppnå en sund och fräsch hårbotten. 

Shampot är ett detoxschampo och skalpskrubb i ett. Den får effektivt bort alla orenheter, döda hudceller samt produktrester, och återskapar en balans i både hår och skalp. Detox Conditioner är ett extra fint och mjukgörande balsam som hjälper till att ytterligare återskapa den fina balanserade miljö som både hår och skalp är i behov av.