OnDeMove

OnDeMove toppbanner

OnDeMove är ett svenskt varumärke som erbjuder hörhjälpmedel utan behov av utprovning via hörselklinik. Med en revolutionerande innovation hjälper OnDeMove dig att höra vad du vill, när du vill. Svensktillverkade hörhjälpmedel innehållandes hörapparatschip ger en otrolig kvalitet 

OnDeMove logo

Hörselförstärkaren TYR ger dig livskvalitet

OnDeMove har med hörselförstärkaren TYR gjort det enklare för dig att ta hand om din hörsel. Hörselförstärkaren TYR är förinställd för en lätt till måttlig åldersnedsatt hörsel och kräver ingen utprovning. I stället kan du justera volymen beroende på i vilken omfattning som du har tappat din hörsel. På insidan gömmer sig ett hörapparatschip som ger en exceptionell ljudkvalite. Växla mellan tre programval beroende på vilken situation som du befinner dig i: 

  • Program 1: samtal och tv-tittande
  • Program 2: möten, föreläsningar och föreställningar – en unik räckvidd upp till 20 meter 
  • Program 3: restaurangmiljöer och familjemiddagar 

Svensktillverkning ger dig hög kvalité

Produkterna från OnDeMove är framtagna i samarbete med en svensk teknisk audiolog med lång branscherfarenhet inom hörsel. Med ett noga utvalt innehåll i sina hörhjälpmedel tillverkas produkterna på den svenska västkusten. 

Hos OnDeMove kan du alltid känna dig trygg med att få utmärkt kvalité på både produkt och support. 

Tillvänjning av hörhjälpmedel

Har du aldrig använt hörhjälpmedel tidigare? Då kan det vara bra att vara medveten om att det ofta behövs en tillvänjningsperiod. Vid en hörselnedsättning har hjärnan ofta successivt vant sig bort vid ljud och med hjälp av ett hörhjälpmedel kommer ljuden tillbaka på full volym. Det kanske inte var ljudet från fläkten eller kylskåpets brummande som du hade saknat allra mest. Men håll ut, hjärnan kommer att lära sig igen att selektera bland ljud och fokusera på de ljud som du vill höra. 

Ett hörhjälpmedel kan aldrig ersätta två friska öron och ljudet kommer att låta annorlunda. Tillåt det att vara ovant, men känn dig bekväm med att det kommer bli bättre efter en period av tillvänjning. Med bättre hörsel kommer ofta en bättre livskvalitet där du kan vara mer delaktig i samtal och sociala sammanhang. 

Om det är första gången som du använder ett hörhjälpmedel rekommenderas det att du använder TYR en timma om dagen första veckan. Därefter kan du trappa upp ditt användande.