Oxyal

Oxyal är en heltäckande produktserie mot torra ögon. Produkterna är anpassade för att lindra torra ögon utifrån dina olika behov. Oavsett om du behöver en återfuktande, skyddande, smörjande eller förebyggande ögondroppe kan en produkt från Oxyalserien vara en lösning.

Oxyal - Smörjande och återfuktande ögondroppe med hyaluronsyra. Kan användas med kontaktlinser.

Oxyal Trehalos Duo

Innehåller trehalos och hyaluron som återfuktar, smörjer och stabiliserar tårvätskan. Skyddar ögat från uttorkning och att utsättas för cellskador. Fri från konserveringsmedel. Kan användas med kontaktlinser.

Oxyal Triple Action

Smörjande och långtidsverkande som tillför både lipider (triglycerider) och fukt (natriumhyaluronat och karbomer). Därmed är Oxyal Triple Action djupgående och stärker tårfilmens alla tre lager. Fri från konserveringsmedel.

Ögondroppar eller spray?

Oxyal Triple Action ögondroppar har en pump som enkelt droppar endast en droppe i ögat. Sprayen kan användas på öppna eller stängda ögon och smörjer även ögonlock och huden runt omkring.

Oxyal Trehalos Triple Action

Ögondroppe som motverkar alla faktorer som orsakar torra ögon. Minskar tårosmolariteten, förstärker skyddet av tårfilmen och hjälper ögonytan att läka. Återfuktar intensivt och bevarar fukten tack vare hyaluron, trehalos och glycerol. Sacha inchi-fröolja (lipid) som är rik på Omega-3 och Omega-6 förhindrar avdunstning. Denna kombination av fukt+lipider behandlar och förebygger torra ögon effektivt. Fri från konserveringsmedel. Kan användas med kontaktlinser.

Oxyal Care Gel

Uppfriskande och lugnande effekt på torra ögon. Innehåller karbomer som smörjer och återfuktar och dexpantenol som skyddar det friska ögat.

Oxyal är medicintekniska produkter