Lumene

I över 40 år har Lumene på ett varsamt sätt tagit till vara på bär, frön och växter som frodas i den nordiska naturen. Genom att kombinera dessa med rent nordiskt källvatten och andra noggrant utvalda ingredienser skapas effektiva hudvårdsprodukter som förstärker hudens naturliga styrka, skönhet och lyster.

Allt detta görs med avsikten att ge din hud och själ balans och harmoni.

 

LUMENE - nordisk skönhet av hög kvalitet för en bättre framtid

LUMENE erbjuder makeup- och hudvårdsprodukter för alla hudtyper och åldrar.  

Produkterna innehåller råvaror erhållna och förädlade från biprodukter från livsmedels- och skogsindustrin samt ingredienser från den nordiska naturen som förhöjer hudens naturliga styrka, skönhet och lyster.  

Hudvårdsprodukterna och merparten av makeupen är helt veganska samt utvecklas och produceras i Esbo, Finland. Förpackningarna är gjord av återvunnet material och är helt återvinningsbara.  

LUMENE erbjuder nordisk skönhet av hög kvalitet för en bättre framtid! 

Upptäck Lumenes hudvårdsserierNORDIC HYDRA - LÄHDE
Serien LÄHDE ger ren och naturligt uppfriskande djup återfuktning för ett jämnt, fylligt och friskt utseende. Produkterna innehåller ekologisk nordisk björksav, hyaluronsyra och nordiskt källvatten.


NORDIC-C - VALO
Serien VALO innehåller C-vitamin, vilda hjortron, hyaluronsyra och rent källvatten. Nordiska lysterns hemlighet för en vitaminberikad, strålande, energisk ungdomlig lyster.