Ren Logik

Hälsosamma och hållbara städ & tvättprodukter, närproducerade, utan färgämnen och märkta med Bra Miljöväl.

REN LOGIK tar hänsyn till miljö, människa och vår framtid med skonsamma biologiskt nedbrytbara produkter utan onödiga kemikalier som färgämnen. Ett hälsosamt sortiment även för barnfamiljer. För dig med känslig hud eller allergibesvär finns det även oparfymerade tvättmedel, mjukmedel och tvål.

Sortimentet har ett modernt doftspråk och stilren design med produkter man gärna har synliga i hemmet.

REN LOGIKs sortiment är lågskummande vilket gör att produktrester enklare sköljs bort men det påverkar inte den effektiva formuleringen.

REN LOGIK diskmedel

Planeten behöver inte mer skum. REN LOGIKs lågskummande diskmedel-citronblom är lika effektivt som högskummande. Det är enklare att skölja bort så inte restkemikalier finns kvar efter handdisk. 

REN LOGIK tvättmedel

Är koncentrerat, effektivt och tunnflytande. Det tränger lätt in i fibrer och rengör samt sköljs lätt ur plaggen. Det minskar risken för hudirritation från restkemikalier som kan sitta kvar i klädesplaggen. Pulvertvättmedel kräver höga temperaturer för att lösas upp i vatten och det skapas lätt restkemikalier i kläder som kan ger hudirritationer.

REN LOGIK mjukmedel

Mjukmedel minskar statisk elektricitet och vårdar fibrerna som ett balsam. Det mjukgör och lägger sig runt fibrerna vilket gör att fibrer inte bryts av samt att damm då inte fäster på plaggen vilket är bra för känsliga personer och de med allergier.