Neal’s Yard Remedies

Neal’s Yard Remedies produkter innehåller naturliga och ekologiska ingredienser från växter, örter och eteriska oljor som skördats och producerats på ett etiskt och hållbart sätt. Företaget startades den 4 december 1981 i hjärtat av London. Målet sedan Neal’s Yard Remedies start har varit och är än idag, att skönhet ska vara naturligt och fri från syntetiska ämnen.

Neal’s Yard Remedies hudvårdsserier

Frankincense

Neal’s Yard Remedies Frankincense Hudvårdsserie för normal och mogen hud som motverkar ålderstecken, återfuktar och ger huden en naturlig lyster. Milda rengöringar, ansiktsvatten och krämer specifikt utvecklade för att lugna och vårda känslig hud.

Bee Lovely

Neal’s Yard Remedies Bee Lovely, närande och återfuktande hudvårdsserie tillverkad av bl a ekologisk honung och väldoftande eterisk olja från apelsin.

*Genom att använda denna serie hjälper du till att rädda bisamhället. För varje produkt som säljs i Sverige odlas två kvadratmeter vildblommor åt vildbin genom ett samarbete med Bee Urban. 

Wild Rose

Neal’s Yard Remedies kultserie berikad med antioxidant och vitaminrik nyponolja som har vårdande och återställande effekter på huden. 

NYR Men

Neal’s Yard Remedies Men, specifika hudvårdsprodukter för män som är enkla och effektiva att använda. Allt du behöver för rakning och vården av huden innan och efter rakningen. 

Neal’s Yard Remedies bygger sina produkter på miljömässig hållbarhet, ärlighet, transparents och kundens rätt att veta vilka ingredienser som finns i de produkter de köper. Produkterna är ekocertifierade av Soil Association.

Neal’s Yard Remedies värden

Göra gott

  • Hos Neal’s Yard Remedies använder vi naturliga och ekologiska ingredienser med hållbart och kontrollerat ursprung.
  • Vi testar våra produkter på frivilliga människor och har aldrig testat på djur.
  • Vi är ett etiskt företag och behandlar människor väl.

Gott samvete

  • Vi deltar i kampanjer för att skydda vår värdefulla planet.
  • Vi är måna om världen vi lever i och ser till att vårt ”fotavtryck” på miljön är minimal.

Se bra ut

  • Vi gör allt för att du skall känna dig bra och se bra ut.