Cutrin hårvårdsprodukter

Cutrin är effektiva hårprodukter av hög kvalitet som vårdar hår och hårbotten med olika behov. Inom Cutrin finns produkter som är specialiserade på att förebygga, reparera och förhindra uppkomst av mjäll och torr hårbotten. Cutrins produkter är skräddarsydda för nordiskt hår och mer specifikt, det nordiska klimatet.

CUTRIN BIO+:

CUTRIN BIO+ har utvecklats speciellt för känslig hårbotten och fint hår och för hårbottnens allmänna välbefinnande. Vår hårbotten påverkas och förändras genom livet och kan växla beroende på skiftande hormonnivåer, åldrande, graviditet, amning och stress. Vår hårbotten påverkas också av vårt nordiska klimat. Inom CUTRIN BIO+ finner du produkter med effektiva sammansättningar av nordiska ingredienser.

CUTRIN VIENO – DOFTFRI HÅRDVÅRD OCH STYLING FÖR NORDISKA FÖRHÅLLANDEN

Cutrin Vieno är en produktserie för fint nordisk hår och känslig hårbotten, utvecklad tillsammans med Finska Astma- och Allergiförbundet. Produkterna är parfymfria och ger håret mild och doftfri vård och styling utan extra ingredienser. Du kan styla doftfritt – utan att kompromissa med resultatet.  Cutrin Vienos produkter är särskilt lämpade för personer med doftallergi eller överkänslighet.