Vita Liberata – Advanced Organics

Vita Liberata är ledande inom lyxig, ekologisk och innovativ brun utan sol och hudvård och erbjuder produkter för varje hudtyp och hudton. Det nordirländska skönhetsvarumärket grundades 2003 av Alyson Hogg och säljs globalt på 27 marknader. Vita Liberatas vision är att aldrig kompromissa kring sina produkter. Produkterna är har högt naturligt innehåll och ekologiska ingredienser

Verklighetstroget och välgörande

Naturliga, certifierade ekologiska ingredienser och extrakt är nyckeln till Vita Liberatas formuleringar. Produkterna är enkla att applicera, absorberas snabbt och bleknar utan fläckar.

Vita Liberatas prisbelönta kollektion består av ett brett brun utan sol-sortiment, som passar alla hudtyper. Deras produkter ger ett verklighetstroget resultat, samtidigt som de är välgörande för huden.

Deras populära Fabulous Self Tanning Mist går att återapplicera så fort den första applikationen har torkat för att få en djupare ton. Eller återapplicera dagligen för att få ett gradvis intensifierat glow. Den torkar efter 1-2 minuter. ⁠

”Vita Liberata skapar en liten stund av glädje tillsammans med en naturlig och vacker brun utan sol-effekt. Det är fantastiskt enkelt. Här fångas soliga sommardagar i den bästa möjliga formula och förpackas i en flaska, just för dig.” - Alyson Hogg, Vita Liberatas grundare.