Invisibobble

Invisibobble hårsnoddarna är främst kända för deras skonsamhet. De innehåller inga metaller eller andra material som kan skada håret. invisibobble hårsnoddarna är helt genomsläta vilken är orsaken till att de varken fastnar i eller sliter på håret. 

Då invisibobble hårsnoddarna är lindrade runt håret delar de trycket på håret så att det inte bara berör det yttre hårskiktet. Sålunda är trycket på håret betydligt lägre än med den traditionella hårsnodden samtidigt som den inte lämnar tryck och märken i håret.

Vare sig ditt hår är lockigt, platt, tjockt eller tunt så passar invisibobble för dig! invisibobble är designad för att passa alla hårtyper och är både hygieniska och lätta att ta bort från håret. 

Idéen bakom invisibobble började då Sophie Trelles-Tvede insåg att traditionella hårsnoddar orsakar huvudvärk så hon ville komma på något som skulle undvika detta. Hon testade med att vira en telefonsladd runt håret och insåg nästa dag att hon inte hade huvudvärk längre.

Det första testet ägde rum i Tyskland år 2012 och ett litet företag spenderade totalt 12 månader att samla in kundernas feedback så att invisibobble kunde förbättras kontinuerligt.

Sedan var det tid för att introducera invisibobble till den internationella marknaden. Globala lanseringar ägde rum under 2013, och sedan har efterfrågan på invisibobble exploderat dramatiskt.