Våra egna varumärken

Bland produkterna på våra hyllor hittar du våra alldeles egna varumärken som du bara hittar hos oss. Vi har egna varor inom allt från tandvård, hudvård och schampo till huvudvärkstabletter, kosttillskott och självtester – det vill säga flera olika slags produkter som gör det enklare för dig att må bra. Apotekets egna märkesvaror är förstås extra noggrant kvalitetskontrollerade så att de verkligen håller vad vi lovar. Gemensamt för produkterna är att de är skonsamma mot människor och miljö, dokumenterat effektiva samt prisvärda.

Apoteket varumärke - Apoteket

Inom varumärket apoteket hittar du funktionella och effektiva produkter för alla dina och familjens vardagsrutiner för hela kroppen. Vi har ett väldigt stort utbud av både skonsamma och parfymfria alternativ. Premiumfunktion till ett lågt pris.

Se alla produkter

Apoteket varumärke - Apoliva

Apoliva har allt inom kvinnlig skönhetsvård och en favorit hos många. Apoliva får återkommande fina priser och utmärkelser. Produkterna är sköna och effektiva samtidigt som de är designade för att vara skonsamma mot både dig och miljön. 

Se alla produkter

Apoteket varumärke - Försvarets

Försvarets är en svensk klassiker och favorit som främst används för att mjukgöra torr och narig hud på utsatta delar av kroppen. Genom åren är detta en mycket uppskattad serie av såväl elitidrottare, skönhetsredaktörer och alla som värdesätter produkter med 100% naturliga ingredienser.

Se alla produkter

Läs mer om vår stenhårda kvalitetskontroll