Enkelt och säkert på apoteket

Handla enkelt till dig själv och andra

Vi förstår om du vill hålla avstånd och inte trängas med andra inne på apoteket just nu. Det finns också många äldre, sjuka och personer i riskgrupper som stannar hemma för att undvika coronaviruset. Därför gör vi det enkelt för dig och andra att handla hos oss.

Handla till dig själv

Alla våra produkter, även receptbelagda, finns att köpa här på apoteket.se eller via vår app Mitt Apotek. Om beställningen får plats i brevlådan kan vi skicka den ända hem.

Med Expressutlämning sms:ar det lokala apoteket när beställningen är klar. På flera orter går det att få läkemedel hemlevererade samma kväll mot en avgift. Du kan läsa mer om Expressutlämning här och Hemleverans Express här.

Med Apoteket DocPac kan den som behöver många olika mediciner få dem färdigsorterade i dospåsar. Apoteket DosPac kan hämtas på apotek eller levereras hela vägen hem. Läs mer här

Handla med fullmakt

Med en fullmakt kan du hämta ut en annan persons recept hos oss, både på apotek och online. Läs mer och ladda ner fullmakter här. Du kan även hämta ut läkemedel till en vän eller anhöring om du tar med både deras och din egen legitimation.

Engångsfullmakt för GodHjälp och andra

GodHjälp och många lokala organisationer hjälper sjuka och riskgrupper med leveranser av apoteksvaror. För att underlätta deras arbete har vi tagit fram en engångsfullmakt. Läs mer här.

Du kan dessutom läsa mer om Corona här.