Apoteket erbjuder läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer.

Ann Carlsson, vd Apoteket AB - Årets ledare 2015

– Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan, säger Ann Carlsson vd i Apoteket.

Du kan lita på våra produkter och tjänster. Rådgivning på våra apotek baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi är genuint intresserade av att göra det enklare för människor att må bra. Att ligga steget före och våga utmana oss själva är viktigt för oss, likväl som att vår ambition är att möta människors utifrån deras behov och förväntningar.

På apoteket.se kan du ta del av vad vi har att erbjuda, handla och få information om läkemedel och produkter, boka tjänster, få rådgivning och mycket mer.

Läs gärna mer om oss och vår verksamhet i senaste års- och hållbarhetsredovisning eller i foldern med kortfakta om Apoteket (pdf).

 

Bilden: Ann Carlsson, vd i Apoteket.