Black Friday 25 november 2016

Black Friday erbjudande

Black Friday i Sverige är ett begrepp som på senare år har blivit alltmer känt och uppskattat. Black Friday infaller dagen efter den amerikanska högtiden "Thanksgiving" och har i USA varit en högst efterlängtad (shopping)dag i åratal. Kort beskrivet är det en dag där fysiska butiker och e-handel erbjuder kraftigt reducerade priser på stora delar av sortimentet. Detta gäller allt från livsmedel till verktyg, skönhet till upplevelsepaket.

På Apoteket.se tar vi tillvara på den här dagen genom att erbjuda våra kunder rabatter utöver det vanliga.

40%rabatt
Bild på Apoliva Mascara

Apoliva Mascara

Svart, oparfymerad 1 st Mascara, volym

 • Svart, oparfymerad
 • Använd gärna en ögonfransböjare för extra fint resultat.
 • Ger ögonfransarna en förlängande effekt och ögat en öppnare och piggare look. Utvecklad för känslig hy.
77,40 kr

(Ord. pris 129 kr)

Köp
Lev. 1-3 vardagar
40%rabatt
Bild på Etixx Beta Alanine Slow Release

Etixx Beta Alanine Slow Release

Långsam frisättning 90 st Kosttillskott

 • Långsam frisättning
 • 4-6 tabletter dagligen i 8 veckor innan tävling
 • Beta-Alanin används för att förbättra uthålligheten vid fysisk aktivitet.Innehåller också zink som bidrar till normal syra/basbala
239,40 kr

(Ord. pris 399 kr)

Köp
Lev. 1-3 vardagar
Webb-pris
Bild på iWhite Instant

iWhite Instant

Skenor, förfyllda med gel 10 st Kit för vitare tänder

 • Skenor, förfyllda med gel
 • Rekommenderas inte till barn under 16 år, gravida eller ammande.
 • Behandling som ger vitare tänder utan blekning. Vita kalciumkristaller packas in i tandens yta samt missfärgningar tas bort.
299 kr

(Ord. pris 499 kr)

Köp
Lev. 3-5 vardagar
25%rabatt
Bild på Vichy NeOvadiol Magistral

Vichy NeOvadiol Magistral

Anti-age 50 ml Ansiktskräm

 • Anti-age
 • Speciellt framtagen för kvinnor med mogen hud efter övergångsåldern.
 • Uppstramande ansiktsvård med närande oljor för förbättrad fyllighet och smidighet.
261,75 kr

(Ord. pris 349 kr)

Köp
Lev. 1-3 vardagar

Historia och bakgrund

Black friday är alltså en dag som mer eller mindre är sammanflätade med ”Thanksgiving” som alltid infaller den fjärde torsdagen i november.  Denna ”låt oss reflektera och tacka för det vi har”- dag är som de flesta känner till en väldig stor familjehögtid i USA.  Familjer samlas och allt är stängt. Och det man inte införskaffar på denna viktiga och familjekära torsdag, tar man igen på fredagen. Och detta med råge. Det är heller inte alltför ovanligt att Black friday förlängs och blir en "Black weekend" där erbjudanden förlängs och hålls i under hela helgen.

Det började med att affärerna bestämde sig för att öppna lite tidigare på fredagsmorgonen (Black Friday) och det fortsatte så. Man började tillslut öppna så pass tidigt att amerikanerna nu på senare år direkt kan gå från Thanksgiving-middagen till att handla i butik. Det är hetsigt och stundtals överväldigande men ack så uppskattat.

Det finns en hel del historier om var termen ”Black Friday” härstammar från men faktum är oavsett bakgrunden så är denna dag så pass etsad i ryggmärgen på gemene man i USA att det har blivit en högtid i sig. Man avrundar thanksgiving och förbereder inför jul. I många år var Black Friday och alla erbjudande anknutna till den stora dagen speciell för våra vänner i Nordamerika. Men på senare år, på grund av bland annat sociala medier och vansinnigt attraktiva erbjudanden, så har det skapats en global efterfrågan. Glädjen för denna dag har minst sagt smittat av sig och detaljhandeln världen över har anammat konceptet. Det är trots allt inte endast i USA man förbereder sig inför julen och betar av den långa julklappslistan för familj och vänner.

Black Friday på Apoteket

Här på Apoteket är ”Ett liv i hälsa” vårt motto och att göra det enklare att må bra vårt kärnvärde. Därför vill vi på apoteket uppmuntra till sådant som vi och andra är i behov av och sådant som är bra för själ, kropp och sinne. Man köper det man behöver, fast lite (läs:mycket) billigare. Om det sedan är i linje med julklappsköp eller att man unnar sig den där krämen man velat pröva sen ett tag tillbaka – ja, det kan vi definitivt stå för. Vi anser dock aldrig att nedsatta priser ska vara på bekostnad av kvalité och säkerhet och kan därmed med stolthet garantera samma kvalitetskontroll som alltid. 

Fördelar med att handla på webb

apoteket.se har vi ett stort utbud av produkter. Här kan du i lugn och ro läsa om respektive produkt och passa på och ta del av våra olika guider som hjälper dig välja rätt produkt, anpassad efter just dina behov. Du kan sedan välja att få ditt köp levererat hem till din dörr alternativt hämta det i butik eller hos närmsta ombud. Vi vill passa på och erbjuda våra kunder riktigt bra priser men utan hetsen och den där överväldigande känslan som nämns ovan. Ett gott kap utan stress!

Vi kommer den 25/11, alltså på just Black Friday, ha riktigt bra erbjudanden!  Julklappstips, fina gåvopaket, checklista inför vinterresan, komplettera skafferiet med aktuella kosttillskott eller är du bara sådär jätteintresserad av skönhet och hudvård? Ja, det kommer vara riktigt bra priser på lite av allt helt enkelt! Ta del av säsongens bästa erbjudanden och dela Black Friday-glädjen med oss på Apoteket!