
Citronpannacotta i äggskal
(cirka 8 ägg)
Testa den här festliga desserten till påskbordet!

(cirka 8 ägg)
Testa den här festliga desserten till påskbordet!
Förbered äggskalen genom att pressa en spik mot äggets topp tills det blir ett hål. Skala försiktigt bort små bitar av skalet innan du häller ut ägget (släng det inte utan använd det till bak eller matlagning – får vi t ex föreslår att du gör en omelett?). Fortsätt ta bort skal tills du har ett halvt äggskal. Skölj ur ägget och låt torka.
Förbered gelatinpulvret enligt instruktionerna på förpackningen. Värm kokosgrädde, honung, citronsaft och skal i en kastrull, ta bort från värmen när det börjar koka. Rör ner gelatin, fördela i äggskalen och låt stå i kylen minst 3 timmar. Halvera physalisbären och tryck försiktigt ner en halva i vardera ägg före servering.
Recept: Food Pharmacy