Hem / Rådgivning / Mage
 

Magen är komplicerad. Inte konstigt att 4 av 10 har problem.

Fyra av tio svenskar upplever obalans i magen minst varje månad och de vanligaste besvären hos dessa personer är halsbränna och uppblåst mage. Hälften av de som har magbesvär behandlar inte och detta leder i många fall till att magen börjar styra ditt liv på ett sätt som påverkar din vardag negativt. Att veta hur magen fungerar och vad den behöver för att må bra är därför ett viktigt steg mot att få bukt med det som krånglar. Vi hjälper dig gärna. 

Gör vårt magtest här.

 

Halsbränna

Svider och bränner det i bröstet ibland? Halsbränna är för det mesta helt ofarligt, trots att det är obehagligt och irriterande.

Läs mer om halsbränna

Uppblåst mage, gaser & IBS

Gaser är något vi alla har i våra magar och tarmar. Men vissa upplever mer obehag än andra och då finns det hjälp att få.

Läs mer om uppblåst mage, gaser & IBS

Förstoppning

Tillfällig förstoppning beror oftast på stress, oro, miljöombyte eller att du dricker för lite. Långvarig förstoppning kan ha att göra med andra levnadsvanor som hur du äter och rör dig.

Läs mer om förstoppning

Magsjuka & Diarré

Vid magsjuka är besvär som diarré och kräkningar väldigt vanligt och orsakas oftast av virus, mat eller medicin.

Läs mer om magsjuka och diarré

Ändtarmsbesvär

Att drabbas av ändtarmsbesvär som t.ex. hemorrojder eller springmask kan kännas obehagligt, men de går ofta att behandla själv.

Läs mer om ändtarmsbesvär