Emma Wiklund om nya bodyserien – warm fig and bergamot

 

Emma S. nya bodyserie finns i två olika fantastiska dofter, warm fig and bergamot och fresh grapefruit and lilies. I båda serierna ingår det en body lotion, en body wash och en body oil. Nedan berättar Emma om sin nya favorit warm fig and bergamot.

Emma, berätta om doften warm fig and bergamot?
- Jag har alltid varit tokigt förtjust i citrusfrukten bergamott, men även doften av fikonblad och älskar den här kombination av dem båda! För mig ska en doft ta mig till en plats och just den här doften får mig att tänka på en varm sommarmorgon i södra Frankrike.

Vad är nytt med produkterna?
- Vi har adderat flera olika naturliga botaniska oljor som mjukgör och återfuktar huden, som märks framförallt i vår body lotion. Jag älskar att den är krämig men ändå går snabbt in i huden utan att bli klibbig. Den har en mjukgörande effekt som varar länge.

Body washen känns lite fyllig när man använder den i duschen och löddrar upp den. Oljorna gör att man inte känner sig stram i huden när du sköljer av, utan bara mjuk och återfuktad.

Berätta om den nya kroppsoljan.
- Jag har alltid älskat oljor då de både är mjukgörande och återfuktande. Den här oljan är ganska lätt, så man blir inte för klistrig och kladdig. Den går snabbt in i huden och man får en fantastiskt fin lyster. Man behöver inte heller ha parfym och det absolut bästa är att hälla några droppar i ett lyxigt bad. Doften är ljuvlig men diskret och passar lika bra för killar som tjejer.

Varför får man torr hud?
- Torr hud på kroppen kan bero på många olika saker. Det kan till exempel bero på att huden påverkas av kallt klimat, att hudbarriären är skadad eller helt enkelt vara genetiskt. Mycket torr hud saknar ofta både fukt och fett, och då är ett tips att blanda din återfuktande body lotion med kroppsoljan för en extra boost.

Är produkterna veganska?
- Ja, alla Emma S. hudvårdsprodukter är veganska.

 

Läs om Emmas bästa tips för renare och fräschare hy.

Emma S. tips på produkter för torr hud.

Emma S. favoriter för ansiktsrengöring

Emma S. tips för att motverka och förebygga vuxenakne