För dig med skäl och själ

Till oss kommer du för att upptäcka. Utvecklas. För att du bryr dig om människors hälsa och en hållbar framtid. För att hitta ett hem för din apotekssjäl.

Vi har skäl. Och själ

Hos oss finner du både skäl och själ för en utvecklande karriär. Omtanke, samhörighet, trygghet, kompetens, hållbarhet, engagemang och storlek är några. Vi håller dessutom fanan högst i hållbarhetsfrågor och kvalitetskontroller. Så högt att vi belönats för det. Vi är stora och starka och med det följer också ett ansvar att leda med föredöme. Det ger oss resurser att satsa på innovation och utveckling för hållbar framtid. Inte bara för våra kunder, utan även för din karriärväg genom apotekslivet.

Till oss kommer du för att upptäcka.Utvecklas. För att du bryr dig om människors hälsa och en hållbar framtid. För att hitta ett hem för din apotekssjäl. Så själklart. Och skälklart.

Det finns många själ att välja Apoteket

Vi vet att det borde vara skäl, inte själ, i rubriken. Men vi vet också att många på Apoteket identifierar sig med vår själ. Och att de vill jobba här av samma skäl som du. 

Vi är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Vi tror att du valde apoteksbanan av samma skäl som vi. Du vill göra skillnad och få människor att må bättre. 

För du, som vi, är apotekare i själen.

 

Ett livslångt lärande hos Apoteket

Möt Efrem som arbetar som nationell resurs inom Apotekets verksamhet. För det mesta tar han rollen som farmaceutisk rådgivare på apotek eller med beredning på en tillverkningsenhet.

Efrem är legitimerad receptarie och nationell resurs inom tillverkning av specialläkemedel i Örebro.

Läs Efrems historia

Följ Apoteket Karriär på sociala medier

Här ger vi dig en insyn i vår verksamhet och hur det är att arbeta hos oss. Självklart kan du även ställa frågor till oss och vara med och delge oss dina synpunkter.