För dig med skäl och själ

Till oss kommer du för att upptäcka. Utvecklas. För att du bryr dig om människors hälsa och en hållbar framtid. För att hitta ett hem för din apotekssjäl.

Vi har skäl. Och själ

Hos oss finner du både skäl och själ för en utvecklande karriär. Omtanke, samhörighet, trygghet, kompetens, hållbarhet, engagemang och storlek är några. Vi håller dessutom fanan högst i hållbarhetsfrågor och kvalitetskontroller. Så högt att vi belönats för det. Vi är stora och starka och med det följer också ett ansvar att leda med föredöme. Det ger oss resurser att satsa på innovation och utveckling för hållbar framtid. Inte bara för våra kunder, utan även för din karriärväg genom apotekslivet.

Läs mer om hur vi bidrar till hållbar utveckling

Vi är mer än du tror

Vi är Sveriges största apotekskedja med drygt 3000 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Förutom våra apotek och e-handel levererar vi även läkemedel till sjukhus och boenden. Vi tillverkar individanpassade specialläkemedel, ansvarar för farmaceutiska kunskapstjänster till hälso- och sjukvården och erbjuder dosförpackade läkemedel till dem som använder flera läkemedel regelbundet.

Vi är stolta över vår karriärbredd som ger dig möjlighet att ständigt utvecklas - för hos oss blir man aldrig färdig!

Hitta hem på Apoteket

Är du farmaceutstudent eller redan examinerad? Gå med i vårt digitala forum, Apotekets själsfränder. Här får du ta del av framtida evenemang, nyheter, lediga tjänster och mycket mer. 

Bli en del av Apotekets själsfränder

Det finns många själ att välja Apoteket

Vi vet att det borde vara skäl, inte själ, i rubriken. Men vi vet också att många på Apoteket identifierar sig med vår själ. Och att de vill jobba här av samma skäl som du. Här kan du läsa mer om vårt kommunikationskoncept, skäl och själ. 

Vi tror att du valde apoteksbanan av samma skäl som vi. Du vill göra skillnad och hjälpa människor till ett liv i hälsa. 

 

Några av våra själ

Underbara medarbetare 

Vi är förstås partiska. Men hos oss jobbar drygt 3000 fantastiska medarbetare. Tillsammans gör vi allt för att du ska må bra. 

Vi bryr oss om din hälsa

Vi har 5 000 kr i friskvårdsbidrag. Vår vision är ett liv i hälsa och det gäller i allra högsta grad alla som jobbar här.

Många karriärmöjligheter

Vår breda verksamhet gör det möjligt till flera olika roller beroende på kompetens, intresse och erfarenhet. 

Ta del av Efrems karriär 

Livslångt lärande

Vi tror på utveckling och erbjuder mer än 200 utbildningar. Våra farmaceuter har dessutom schemalagd kompetenstid.  

Följ Apoteket Karriär på sociala medier

Här ger vi dig en insyn i vår verksamhet och hur det är att arbeta hos oss. Självklart kan du även ställa frågor till oss och vara med och delge oss dina synpunkter.