ACO solskydd – för en härlig sommar


Solen i det nordiska klimatet ska inte underskattas då den tar mer än vad man kan tro, även när molnen är framme. Här kan du läsa mer om solskydden från ACO och vilket skydd som är bäst lämpat för dig eller någon annan familjemedlem.Solskydd till ansikte

ACO har ett flertal olika alternativ på solskydd för ansiktet och precis som med din vanliga dagkräm, går det att anpassa solskydd efter hudtyp och önskad effekt.

ACO Sun Face Cream SPF 30 är intensivt återfuktande och utmärkt för torr hud, medan ACO Sun Face Cream Anti Age SPF 30 passar den som vill hjälpa till att förhindra rynkor och mörka fläckar.

Har du fet och oren hud är ACO Sun Face Fluid SPF 30+ ett bra alternativ, eftersom den ger en matt effekt på huden och innehåller aktiva ingredienser som motverkar uppkomsten av finnar.

Solskydd till kropp

ACO Sun Lotion SPF 30 är en snabbabsorberande som ger och långvarig återfuktning. Föredrar du en spray är ACO Sun Spray SPF 30 ett alternativ för smidig applicering.

Är du solkänslig och har tendens att få soleksem är ACO Sun Lotion Intolerance SPF 50 perfekt. Solkrämen har ett ökat UVA-skydd och lugnar huden vid irritation orsakad av solen

Solkräm till barn

Alla ACO Sun Kids Active är vatten- och sandresistenta och kan appliceras på våt hud. De är givetvis anpassade för barns känsliga hud.

Börja med att applicera ACO Sun Kids Active Lotion SPF 50+ eller ACO Sun Kids Active Spray SPF 50+ och återapplicera under dagen med nya ACO Kids Active Roll-On SPF 50+ som är enkel att ha till hands.

ACO Sun Kids Sensitive Cream SPF 30 är en solkräm för barn med fysikaliskt filter och kan användas på barn från sex månader.

Du kan lita på Apotekets solskyddsprodukter

Alla våra solkrämer genomgår Apotekets kvalitetskontroll som är uppdelad i sex steg. Du kan därför shoppa tryggt med vetskapen att de produkter som vi säljer i våra butiker och i vår e-handel är snälla - både mot dig och miljön. 


Vill du komma tillbaka till ACO:s samtliga solkrämer? Klicka här.