Tävlingregler

Så här gör du för att tävla:

Under en vecka kommer du att kunna följa en hemlig person på Apotekets Instagramkonto @apoteket. Men vem är det vi följer och vart är hen på väg? När du tror dig veta svaren postar du dina gissningar tillsammans med en kreativ fotbild på ditt eget Instagramkonto under #MinaFotspår och #ApoteketFot. Vinnaren får en lyxig spaupplevelse för två personer på Loka Brunn till ett värde av 15 000 kr. Glöm inte att skriva @apoteket så att vi ser ditt tävlingsbidrag. Du måste också ha ett öppet Instagramkonto för att vi ska kunna se din post. Du får gärna posta flera tävlingsbidrag. Tävlingen pågår 9-16 maj 2016 och anordnas av Apoteket AB.

Vem får delta?

Du som tävlar måste vara folkbokförd i Sverige, vara minst 18 år gammal och ha ett Instagramkonto. Anställda på Apoteket AB samt deras familjer får inte delta i tävlingen.

Denna tävling sponsras, stöds eller administreras inte av Instagram.

Priset

Förstapris är en lyxig spaupplevelse på Loka Brunn för två personer till ett värde av 15 000 kr. I paketet ingår bland annat övernattning i dubbelrum, spabehandlingar, massage och pedikyr, entré till bad- och spaområde, lunchbuffé på ankomstdagen, trerätters middag, ett kit med välgörande fotvårdsprodukter, samt frukost på avfärdsdagen.

Andra till femte pris är fotvårdsprodukter från Apoliva Ört & Natur till ett värde av 550 kr. 

En jury bestående av representanter på Apoteket AB kommer att utse vinnarna. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinsten kan inte överlåtas, bytas mot kontanter eller ändras. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Vem vinner?

Bedömningen sker utifrån att du svarat rätt på person och destination, samt kreativ höjd på den bild eller bilder du valt att tävla med.

Vinnarna presenteras på Apotekets Instagramkonto under vecka 20 2016. (Vinnarnas namn kan komma att publiceras i samband med tillkännagivande av vinst.) Vinnarna kontaktas också av Apoteket via sitt Instagramkonto. Om du vunnit mailar du dina kontaktuppgifter till asa.asplund@apoteket.se inom en vecka från det att vi kontaktat dig via Instagram. Vinnarna måste lämna ut fullständigt namn, telefonnummer, postadress och personnummer. (Dessa personuppgifter kommer att behandlas i datasystem hos Apoteket AB.) Förstaprisvinnaren får ett värdebevis för spaupplevelse på Loka Brunn. Andra- till femtepristagarna får fotvårdskit skickade till sig. Skulle vinnaren inte gå att nå trots påminnelse övergår vinsten till nästa kvalificerade bidrag enligt juryns rangordningsbeslut.

Tävlingsvillkor

Genom att du laddar upp din bild med hashtagen #MinaFotspår och #ApoteketFot och taggar @apoteket godkänner du våra tävlingsvillkor. Du accepterar även Instagrams generella användarvillkor. Du godkänner att vi använder din bild på Apotekets Instagramkonto och på apoteket.se i samband med att tävlingen avgörs.

Bidraget du tävlar med får inte bestå av kopierat eller modiferat material som ägs av annan person och inte heller missbruka tredje parts rättigheter.

Lycka till!