Smärta i knä och rygg

Har du artros?

Gör det ont i knät när du går eller sitter? Känner du dig stel och stapplig när du stiger ur sängen? Är du mindre rörlig i höften när du knyter skorna eller sätter dig i bilen? Då kanske du har artros.

Artros är en kronisk ledsjukdom som påverkar många delar av livet. Men den betyder inte att du måste sitta still. Tvärtom. Det finns mycket du kan göra för att må bättre, bland annat att fortsätta att vara aktiv.

Men först måste du veta om du har artros. Apotekets artroskoll i samarbete med Joint Academy ger dig en diagnos av en ortoped inom 24 timmar. Det är gratis för alla med frikort, annars kostar det 250 kr.

Om du har artros erbjuder vi och Joint Academy ett sex veckors behandlingsprogram. Det syftar till att minska smärtan och förbättra rörligheten i leden. Men det kommer vi till senare. Börja med att boka tid på artroskollen genom att klicka på knappen här nere.

Få diagnos inom 24 timmar

Genom Apotekets artroskoll i samarbete med Joint Academy får du en diagnos av en ortoped inom 24 timmar. Boka idag, det kostar inget för dig med frikort, övriga betalar 250 kr.

  • Diagnos av ortoped inom 24 timmar
  • Diagnostisering av knä- och höftledsartros
  • Inga köer eller väntetider

Pris: Gratis med frikort, annars 250 kr i patientavgift.

(Öppnas i nytt fönster)

Individanpassad behandling av knä- och höftledsartros

Joint Academy är en lättillgänglig artrosbehandling. Med Joint Academy får du en konsultation med ortoped inom 24 timmar samt ett artrosbehandlingsprogram anpassat efter just dig. Behandlingen, som huvudsakligen består av individanpassad klinisk träning, minskar symptomen och förbättrar funktionen i din led. Du får även tillgång till en personlig fysioterapeut och verktyg för att följa dina framsteg i realtid.

Det här ingår:

  • Diagnostisering av knä- och höftledsartros inom 24 timmar
  • Individanpassad behandling av knä- och höftledsartros
  • Tillgång till personlig fysioterapeut
  • Inga köer eller väntetider

Pris: Gratis med frikort, annars 750 kr i patientavgift.

(Öppnas i nytt fönster)